Carwash nodig?

Gebruik Bionano: een goedkope behandeling die je auto jarenlang schoon houdt. Naar de carwash gaan hoeft maar één keer om de paar maanden. Altijd een blinkende auto waarop vuil zich niet kan hechten.

BESCHERMING

Je auto wordt biologisch én permanent beschermd tegen vuil.

100% NATUURLIJK

Bionano is als enige product voor autobescherming dat biologisch is zonder impact op het milieu.

BLIJVEND RESULTAAT

Het resultaat van Bionano is blijvend en je zal geen carwash meer nodig hebben voor een blinkende auto

BEKIJK ZELF HET RESULTAAT: VOOR EN NA

Hieronder tonen we een auto die behandeld werd met Bionano. Het werkproces is eenvoudig: je bestelt het Bionano product en boent het met een schone doek grondig in op de wagen. Het Bionano product vormt een gladde laag waarop vuil niet meer kan hechten.

Bionano beter dan Carwash?

  • Biologisch: geen schade aan het milieu. Chemische basis van amper 0,12%.
  • Vuil kan zich niet meer hechten aan je wagen: je zal misschien ooit nog wel eens naar de carwash gaan, maar slechts om de 3 maanden in plaats van om de 3 weken!
  • Bionano doet je wagen blinken alsof hij net uit de showroom komt gereden
  • Naar de carwash gaan kost tijd, Bionano bespaart je gigantisch veel tijd. Nooit meer een moddervuile auto!
  • Carwashbehandelingen zijn duur als je ze elke paar weken neemt. Bionano is exponentieel goedkoper.
  • Je kan het gemakkelijk zelf aanbrengen: simpelweg met een mooie doek inwrijven in je carrosserie
  • Het resultaat: een wagen die mooier blinkt en met dichte poriëren waarop vuil geen vat meer heeft. Je blaast het vuil er letterlijk af met je adem!
  • Bionano heeft absoluut geen risico’s voor je carrosserie, wel integendeel. Je auto krijgt een transparent nieuwe filter die een beenharde beschermlaag vormt op microscopisch niveau. Vaarwel, carwash!

VRAAG MEER INFO EN ONZE BROCHURE

[tcb_woo_product_categories limit=’20’ columns=’3′ hide_empty=’1′ orderby=’name’ order=’asc’ ids=’90,93,96′ parent=” align-items=’center’ text-layout=’text_on_image’ text-position=’center’ hide-product-number=’0′]

Wil je nooit meer naar de carwash moeten gaan?

Veel mensen vinden de carwash een noodzakelijk kwaad: je verliest er tijd mee en natuurlijk ook geld. Bovendien kent iedereen dezelfde frustratie: nog geen uur nadat je de carwash uit bent, is je auto al opnieuw vuil. Dat is normaal: de carrosserie van de auto kan op het niveau van de poriën binden met vuile deeltjes zoals stof of vogelpoep. Om dit tegen te gaan, moet je de carrosserie een extra beschermlaag geven die op nanoniveau (= zelfs kleiner dan virusdeeltjes) een dichte laag legt. Anderzijds blijft er wel zuurstoftransitie mogelijk, de ondergrond kan blijven ademen. Deze technologie is uniek en zit vervat in de Bionano producten. Bestel ze zelf, wrijf je wagen ermee in en aanschouw het resultaat. En vraag meteen je carwash om je klantenkaart te schrappen, deze zal je niet meer nodig hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wilt bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Door op ”accepteren” te drukken of verder te scrollen gaat u akkord met ons privacybeleid. Geef meer informatie