Laat uw gevel reinigen door professionals met Bionano technologie

Bionano reinigt gevels, daken, opritten, poorten, beelden en andere oppervlaktes op een 100% biologische manier. Met een blijvend resultaat en veel goedkoper.

PROFESSIONALS

Laat je dak behandelen door echte professionals met tientallen jaren ervaring.

100% NATUURLIJK

Bionano is als enige product voor dakreiniging biologisch en heeft dus geen impact op het milieu.

BLIJVEND RESULTAAT

Het resultaat van Bionano is blijvend en dus ook veel beter dan bij chemische varianten.

Gevelreiniging met de kracht van de zon en nanotechnologie

“Bionano is het enige reinigingsproduct voor oppervlaktes (zoals daken, gevels of beelden) met een onverdunde chemische basis van amper 0,12 procent. Het wereldwijd beschikbaar product werd als enige geselecteerd voor de beroemde Borobudur tempel in Indonesië, naast tal van andere boeddhistische monumenten. Ondanks de lage chemische basis heeft het product een veel hogere doeltreffendheid met een gegarandeerd schoon oppervlakte van 10 jaar. Last but not least: Bionano gevelreiniging is vele malen goedkoper dan de chemische variant. Waarop wacht je nog? Laat je gevel vandaag nog reinigen en krijg een woning die er voor decennia terug uit ziet als nieuw!” 

Marcel Beers, CEO Bionano

BEKIJK ZELF HET RESULTAAT: VOOR EN NA

Hieronder tonen we enkele oppervlaktes bij één van onze vele projecten in Vlaanderen die een Bionano-behandeling kregen. Het resultaat: een kraaknet oppervlakte dat terug minimaal 10 jaar vuilvrij en vochtvrij blijft en eruit ziet als nieuw. Dat ZONDER chemische behandeling of ZONDER zandstralen en met een BLIJVENDE bescherming. Het vuil is dus niet enkel weg, het zal ook weg BLIJVEN omdat de nanotechnologie van Bionano actief blijft dankzij de UV-stralen in zonlicht. Meer informatie hierover kan u gratis en vrijblijvend opvragen via onze infobrochure of via onze contactpagina.

Waarom kiezen voor Bionano?

 • Biologisch: geen schade aan het milieu. Chemische basis van amper 0,12%.
 • Voorkomt vochtproblemen, verwijdert alle schimmels, algen en mossen
 • Huis blijft als nieuw voor 10 jaar en behoudt waarde
 • Veel goedkoper en veiliger dan chemische varianten
 •  Er is geen schade mogelijk omdat het product niet bijtend is. Ramen en natuursteen moet niet afgedekt worden, waar dit bij andere producten wel moet om aantasting te voorkomen.
 • Het product wordt verneveld, niet opgesmeerd. Veel efficiënter en sneller!
 • Ook geschikt voor natuursteen, in tegenstelling tot chemische reinigers
 • De ultieme bescherming tegen zoutaanslag op gevels aan de kust

VRAAG MEER INFO EN ONZE BROCHURE

Last van een vuile of vervuilde gevel?

Vraag onze gratis brochure en meer informatie over gevelreiniging! Bionano is geschikt voor alle types gevelreiniging: voor verontreiniging, schimmels (inclusief zwarte schimmel), vochtproblemen op de gevel, mos op de gevel, een vergrauwde gevel en noem maar op. Bionano reinigt de gevel tot diep in de poriën aan de hand van nanotechnologie (dat werkt op basis van de UV-stralen in zonlicht). Bovendien legt Bionano een permanente beschermlaag op het oppervlakte waardoor vuil zich niet meer kan hechten op de gevel maar de oppervlakte anderzijds wel kan blijven ademen. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en onze behandelingen zijn goedkoper dan bij firma’s die werken met chemische producten. Het is dus een win-win voor het milieu en je budget. Vraag direct de gratis brochure aan of contacteer onze Field Expert voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Gevelreiniging met de kracht van de zon en nanotechnologie

De duurste aankopen in een mensenleven zijn meestal een auto, huis gebouw of (bedrijfs)pand. Het is dus ook vrij belangrijk om deze ook goed te beschermen tegen: Algen, schimmels en mossen, water en vocht problemen, weersomstandigheden, UV stralen en aan de kust ook zeker zoutaanslag.

Dat maakt alles kapot.

Onze oplossing bestaat uit 3 etappes:

 1. Het biologisch verwijderen van algen schimmels en mossen
 2. Het schoonmaken van de steen of dakpan met Supercleaner zodat het vuil en de vetlaag die op de steen ligt verwijderd worden en de originele kleur van de steen/dakpan weer terug komt.
 3. Het beschermen van de steen/dakpan met Stone Protector zodat deze waterafstotend, vuilafstotend, UV bestendig (tegen verkleuring van de zon) en algen schimmels en mossen geen hechtingkans meer hebben terwijl de steen wel blijft ademen en 8 tot 10 jaar blijft werken.

Hetzelfde geldt voor de lakbescherming van auto’s. UV-stralen beschadigen de lak en veranderen de kleur van de auto. Wij beschermen de laklaag van de auto zodat deze water en vuil afstotend zijn, en UV stralen geen effect meer op de laklaag van de auto hebben. De auto blijft zijn originele kleur houden. Ook de ramen behandelen we met Glas Protector zodat vanaf 70 km p/h het water van het raam vliegt zonder de ruitenwissers te gebruiken.

Kijk eens om u heen naar naar huizen of gebouwen en let niet alleen op de architectuur, maar op de staat ervan en hoe vies de daken en muren zijn. Zwarte plekken op muren en daken zijn meestal schimmelplekken van miljarden kolonies die door de muur heen trekken zorgen voor vocht en stank problemen en schimmels in huis. De Bionano behandeling voorkomt veel onderhoud en toekomstige onderhoudskosten. En het ziet er daarna ook veel beter uit!

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wilt bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Door op ”accepteren” te drukken of verder te scrollen gaat u akkord met ons privacybeleid. Geef meer informatie