Bionano technologie

VIDEO: Bionano op Kanaal Z

Laat je dak, gevel of ander oppervlak terug stralen. Dankzij Bionano ziet het oppervlak er langdurig mooi uit en voorkom je aantasting en vochtproblemen. Bionano is dé specialist in unieke en biologische schoonmaakproducten. Ook leveren wij protectors, met een minimale milieu belastende werking,  op basis van nanotechnologie voor particulieren en bedrijven.

kanaal z

reinigt vuil & aangroei

Reinigt en voorkomt natuurlijke aangroei en hardnekkig vuil.

diverse toepassingen

Geschikt voor diverse materialen en toepassingen.

beschermt langdurig

Verhoogt de bestendigheid en levensduur van uw oppervlak.

volledig biologisch

100% mens- en diervriendelijk. Geen schade aan het milieu.

Hoe werkt nanotechnologie?

Met nanotechnologie legt u een web van moleculen met openingen van maximaal 3 nanometer bovenop uw oppervlak. Door middel van deze openingen wordt vocht en verontreiniging tegengehouden en bovendien blijft het onderliggende oppervlak ademen.

Word Bionano uitvoerder of reseller in jouw regio

Ontvang de scherpste prijs in je mailbox

Over Bionano

Sinds 2015 werken we aan de ontwikkeling en productie van duurzame en milieubesparende nanotechnologische producten.
Onze producten zorgen voor het schoonmaken, beschermen én behouden van verschillende materialen zoals steen, hout, glas, metaal en kunststof en textiel. Daarnaast hebben we toepassingen die onder meer de kans op brand verkleinen of de uitstoot van schadelijke gassen uit verbrandingsmotoren aanzienlijk verminderen.

Vanuit onze samenwerking met partijen die het internationaal (wereld)erfgoed willen beschermen en conserveren, heeft Bionano producten ontwikkeld die de groei van algen, schimmels en mos langdurig stoppen zonder bijkomende beschadigingen te veroorzaken. Hierdoor kunnen we perfect projecten aangaan ter bescherming van dit belangrijk erfgoed.

Wij ondernemen vanuit de opvatting dat we goed voor onze aarde en ons werelderfgoed moeten zorgen met een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

Krachtig en milieubesparend

Krijg steeds kwalitatieve en milieuvriendelijke producten en diensten.​

Kwalitatief en budgetvriendelijk

Geniet altijd van een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Ook uitvoering bij u ter plaatse

Kom bij ons zowel voor productaankopen als voor werken bij u ter plaatse.

Dé specialist in nanotechnologie

Profiteer van onze kennis in biologische nanotechnologie.

De perfecte oplossing voor professionals en particulieren

Geschikt voor diverse materialen en toepassingen

Biologische nanotechnologie is enorm veelzijdig. U kan onze producten op verschillende ondergronden gebruiken, zoals hout, steen, glas, maar ook metaal, kunststof en zelfs textiel. 
Nanotechnologie kan gebruikt worden om aangroei te verwijderen, oppervlakken te beschermen of voor reiniging. Bovendien kunt u met deze technologie ook motoren beschermen en hun prestaties verbeteren en uitstoot verminderen of zelf het ontvlammen tegengaan en zo de kans op brand verminderen!

Laat uw oppervlak door professionals behandelen

Uw oppervlak laten ontmossen, reinigen of beschermen? Ga voor onze professionele diensten met biologische nanotechnologie voor particulieren en bedrijven. Laat groene aanslag van algen, schimmels en mos verwijderen. Krijg een stralend oppervlak en herstel en behoud de originele uitstraling met een professionele reiniging. Zorg ervoor dat uw oppervlak langdurig in topconditie blijft met een vakkundige coating door Bionano!

bionanoprotecticon

Verhoog de bestendigheid en levensduur van uw oppervlak

Met nanotechnologie legt u een web van moleculen met openingen van maximaal 3 nanometer bovenop uw oppervlak. Deze openingen houden vocht en verontreinigingen tegen en laten het natuurlijke ademen van het onderliggende oppervlak toe. 

Ons werelderfgoed wordt gereinigd, beschermd en gekoesterd dankzij Bionano

De Stichting Behoud Wereld Erfgoed en Bionano hopen samen met onze financiële sponsoren de de Borobudur schoon te maken, te beschermen en te onderhouden. Met als doel het behouden van de Borobudur, voor onszelf en onze kinderen.

Word Bionano uitvoerder of reseller

Als reseller of uitvoerder wil je een uitstekende service kunnen leveren aan je klanten en je zaak goed laten draaien. Dit kan enkel met de beste producten, dat beseffen wij maar al te goed. Bionano stelt alles in het werk om het uitvoerder en reseller aanbod wereldwijd uit te breiden. Op dit moment worden we vertegenwoordigd in België, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Indonesië.

Enkele resultaten

Before After dak ontmossen
Before After
Before After
Before After
Before After

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wilt bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Door op ”accepteren” te drukken of verder te scrollen gaat u akkord met ons privacybeleid. Geef meer informatie