Word Bionano Partner

Sluit je aan als uitvoerder of reseller van Bionano België. Ontwikkel je activiteiten, laat je bedrijf groeien en wees succesvol als ondernemer.

Om verder te groeien willen we ons uitvoerder- en reseller-netwerk uitbreiden

Uitvoerders

U bent een ondernemer of vakman die in uw regio aan de slag wenst te gaan met reinigings- en beschermingswerken met producten van Bionano. Na een introductie over de toepassing van onze producten gaat u zelf binnen uw eigen klantenbestand en vanuit de aanvragen via ons bedrijf opdrachten aannemen en uitvoeren.

Waarom Bionano-uitvoerder worden?

Resellers

U bent een ondernemer of handelaar die in uw regio producten van Bionano wenst te verkopen of aan te bieden aan uw klanten. Na een introductie over onze producten gaat u zelf binnen uw eigen klantenbestand onze producten verkopen, bovendien krijgt u nieuwe klanten die vanuit ons netwerk naar u worden doorverwezen.

Waarom Bionano-reseller worden?

Word vandaag Bionano Partner

Geniet van de vele voordelen van ons partnernetwerk en laat je bedrijf groeien

Over ons

Sinds 2015 werken we aan de ontwikkeling en productie van duurzame en milieubesparende nanotechnologische producten.
Onze producten zorgen voor het schoonmaken, beschermen én behouden van verschillende materialen zoals steen, hout, glas, metaal en kunststof en textiel. Daarnaast hebben we toepassingen die onder meer de kans op brand verkleinen of de uitstoot van schadelijke gassen uit verbrandingsmotoren aanzienlijk verminderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wilt bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Door op ”accepteren” te drukken of verder te scrollen gaat u akkord met ons privacybeleid. Geef meer informatie